Nytt!

Ja da har jeg kjøpt meg nytt stort rottebur som de store rottene skal bo i. De ble supergalde og sprang rundt og klatret i alt som var å klatre i. Nå kan jeg dra ut av huset uten å få dårlig samvittighet for de hadde bare et stort fuglebur å være i til jeg fikk kjøpt noe større. Det jeg har kjøpt nå er egentlig beregnet til ilder og chinchilla, men funker fint som et rottebur! Og hvis det er noen her ute som har lyst på hetterotte babyer så bare si ifra! Jeg har 13 små her som trenger et hjem så fort de blir 5 uker gamle. De kommer til å bli super tamme da jeg skal kose med dem og få dem menneskevandt. Kjøper man ifra dyrebutikk er de ofte livredde! Og i tillegg gir jeg disse små tassene bort og ikke tar betalt! 

Men nå skal jeg på jobb, snakkes :)

 
4 kommentarer

Tonje Lenore

14.07.2012 kl.20:51

Sånt bur har jeg også, veldig greit å ha når man har en del rotter :)

Avler du? :)

Ann-helen Norlin

14.07.2012 kl.22:43

Tonje Lenore: Ja buret er kjempe kjekt :D Jeg avler ikke nei. Men har endt opp med en del rotter kan man si... heheh. Hun ene hetterotta jeg kjøpte hadde vist vært med en hann, så her ble det unger. De er 12 dager gamle i dag og alle er fine og friske små krabater :) Nå er det bare og finne et hjem til alle de 13 små !

Tonje Lenore

14.07.2012 kl.23:25

Ja, jeg er super fornøyd :D

Aaaah, den er litt kjip da, men fint at du i hvert fall tok vare på dem :)

Du kan annonsere kullet ditt på ntf (norsk tamrotte forening) http://www.tamrotter.com/forum/index.php - under salgskull :)

Sikkert noen som er interessert :)

Ann-Helen

15.07.2012 kl.00:09

ahhaaa :D tusen takk for råd! Merker at det ikke er så veldig etterspørsel etter rottebabyer :(

Skriv en ny kommentar

Ann-helen Norlin

Ann-helen Norlin

18, Sandefjord

Kategorier

Arkiv

hits